Curtea Veche

DESPRE NOI

La inceput a fost o idee, un gand ... Sau poate chiar cuvantul... si imaginea. La inceput au fost cartile pentru copii si Editura Curtea Veche. Era in 1990. Apoi am inceput productia tipografica. O constructie dificila si de durata, utilaje, oameni, credite si multa tenacitate. Si am ajuns asa, incet-incet, la echipamente tot mai sofisticate, tiparituri diversificate, policromii impecabile, ambalaje, produse promotionale personalizate si, mai ales, peste 200 de clienti. Unii mari, altii mai mici. Ii tratam pe toti cu acelasi respect. Lucram pentru fiecare cu aceasi grija pentru detalii cu care ne-am faurit propia reputatie. De aceea, nu intamplator deviza noastra este: Pentru clientul nostru noi facem imposibilul. Pentru ca fiecare firma e unica, noi construim imagine cu personalitate. Oferim solutii complete, perfect adaptate bugetului si necesitatilor clientilor.

OBIECTE PROMOTIONALE PERSONALIZATE

Peste 400 de articole, prezentate in cadrul catalogului "PROMO 2004-2005", selectate din cca. 10000 de produse ce pot fi in totalitate oferite la cerere: de la cele mai uzuale si ieftine pixuri, brichete si brelocuri, la ceasuri, articole textile, cadouri de lux.

AGENDE & CALENDARE

Productie proprie, oferta generala si modele in exclusivitate: calendare de perete triptice, calendare de birou si buzunar, felicitari, agende A5, plannere, agende de buzunar si tip "manager", seturi de agende, seturi agenda + calendar.

TIPARITURI

Pliante, cataloage, brosuri, prospecte, afise, mape, foi volante, carti vizita, foi antent, bloc- notes-uri, formulare pe hartie autocopiativa, carti, newsletters, reviste in tiraje mici is medii, etc.

AMBALAJE SI PRODUSE DE PREZENTARE

Etichete simple, stantate si autoadezive, cutii din carton duplex si microondul, sacose, mostrare, etui-uri etc. din carton si inlocuitori piele, legatorie de ar

 

 

 

Acasa | Despre Noi | Servicii | Produse | Noutati | Contact
Copyright Editura Curtea Veche 2007. Designed by IBMedia